OPTREDENS APRIL 2022

Eindelijk is het zover en kunnen we weer plannen maken voor een show in april 2022. 

In april 2020 hebben we vijf weken voor de voorstelling alles moeten annuleren omwille van corona en sindsdien hebben onze dansers niet meer op het podium gestaan. 

We voelen dat onze jongeren en de oudste kindergroepen staan te popelen om weer te mogen deelnemen aan het optreden. Voor onze jongste dansers weten we dat het vooral de ouders zijn die we moeten overtuigen deel te nemen. We beseffen dat we van iedereen een groot engagement vragen door de extra repetities en het blokkeren van de eerste week van de paasvakantie. 

Ouders, wiens kind voor de eerste keer kan deelnemen, hebben nog geen voeling met wat “een optreden van Danscentrum Aike Raes” betekent en allemaal met zich meebrengt. 

Daarom hebben we fragmenten gemonteerd uit vorige shows zodat je als leek een beeld krijgt van onze optredens. 

En misschien nog belangrijker: hieronder lees enkele "mooie woorden en getuigenissen" over hoe dansers en ouders onze optredens ervaren. 

Over enkele weken krijgen jullie alle praktische informatie over de optredens, extra repetities, enz. zodat jullie wel al de planning hebben voor het hele dansseizoen. 

Kan je dochter/zoon niet deelnemen: de lessen blijven ook voor hen toegankelijk en we zorgen dan later voor een apart kijkmoment voor deze dansers. 

Videos

Colors Of Life

Danse! C'est la vie

Getuigenissen