Kenzo Brusseleers

Kenzo zijn hele leven draait rond sport. Zoals vele jongens begon hij op vierjarige leeftijd met voetbal. Toen het van “spelen met de bal” naar “voetbal” evolueerde, vond hij voetbal toch niets voor hem.

Op z'n achtste begon hij met atletiek en kort daarop begon hij ook met handbal, samen met zijn overbuur. Dit heeft hij twee jaar gedaan en weer vond hij het toch niet volledig bij hem passen.

Toen hij tien jaar was begon hij, samen met zijn beste vriend, met twee uurtjes per week recreatief te turnen. Hier bleek hij toch aanleg voor te hebben. Van twee uurtjes per week ging het naar vier en meer.

Op z'n twaalf jaar is hij begonnen met competitie acro en tumbling. Tumbling is zijn grote liefde en sinds zijn 15de focust hij hierop.

Toen hij 17 was, stopte hij met tumbling omwille van het vele schoolwerk en omdat de passie voor tumbling niet zo groot meer was.

Toen hij begon te studeren, leerde hij cheerleading kennen. Hij zat in 2019-2020 ook in het KU Leuven cheerleading team. Ook begon hij na drie jaar weer met tumbling.

Nu (2020) studeert Kenzo aan de KU Leuven in de Bachelor LO&BW. Hij focust zich naast school weer volledig op tumbling en heeft de passie weer helemaal te pakken. Ook geeft hij nu tumbling aan Aira United Diamond, alsook Open Tumbling. Door zijn eigen ervaring en groeiende interesse om te coachen, wilt hij zijn atleten helpen om de beste versie van zichzelf te maken.