Stages

Dans & Strandkamp

Tijdens dit bijzondere all-in danskamp met overnachting onderzoeken we waar beweging vandaan komt en wat we er mee kunnen vertellen. We bekijken de verschillende fases van een voorstellingsproces: muziek, kostuums, choreografie, decor, ... en gaan daar samen mee aan de slag om op een week tijd een dansvoorstelling in elkaar te steken.
We vertrekken vanuit hedendaags-moderne dans. Er wordt een choreografie aangeleerd en we begeleiden dansers in het zelfstandig maken van materiaal. Dat alles, rond één thema. De omgeving van strand, zee en zicht op de polders, zal ons inspireren in ons werk en ook voor de nodige ontspanning en activiteiten tussendoor zorgen. Als je voeling hebt met hedendaags/moderne dans, graag zelf creatief aan de slag gaat, benieuwd bent naar hoe een voorstelling gemaakt wordt, schrijf je dan zeker in!

Wanneer: maandag 15 augustus t.e.m. zondag 21 augustus 2022
Voor wie: van 6de leerjaar t.e.m 3de middelbaar
Prijs: 450 euro + 6% BTW (huur fiets + 30 euro, eigen fiets + 0 euro) = 477€
Wat: 'all in'-formule in Cadzand - Nederland
In deze inspirerende omgeving wordt er hedendaagse dans gechoreografeerd en gecreëerd onder deskundige begeleiding van Aike Raes, Zoé Demoustier en Leen Declercq. De dansers hebben een hedendaagse achtergrond. Er zijn echter nog enkele plaatsen vrij voor dansers zonder hedendaagse ervaring. Een basis klassiek ballet en/of jazzdance is wel een vereiste.

Mocht het formulier niet verschijnen klik dan hier